ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κάθε concept χτίζεται με μία ιδέα…

Ωστόσο για να δημιουργηθεί ένα πετυχημένο concept χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια καλή ιδέα

Το βασικό προϊόν της ιδέας πρέπει να αναπτύσσεται πλήρως, με το να προσλαμβάνονται οι σωστοί σύμβουλοι και σχεδιαστές, η επωνυμία να αντικατοπτρίζει σωστά το όραμα και να παρέχεται ο πιο σωστός και καινοτόμος εξοπλισμός. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές προκλήσεις και εμπόδια που υπάρχουν όταν πρόκειται για την ανάπτυξη ιδεών. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι πάντα να ισορροπούμε τον επαγγελματισμό και τις καλές σχέσεις με το προσωπικό.

Η καταξιωμένη ομάδα μας έρχεται να καλύψει αυτές τις ανάγκες στην αγορά και να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη ανάπτυξη και εφαρμογή ιδεών στην πράξη. Γνωρίζουμε τις τελευταίες καινοτομίες και τάσεις στην αγορά που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων στα στάδια ανάπτυξης των ιδεών.

MARKETING & DESIGN

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους αρχιτέκτονες στην custom σχεδίαση κάθε bar προκειμένου αυτό να ευδοκιμήσει για να συνδεθεί με νέες και υπάρχουσες αγορές καθώς είναι ζωτικής σημασίας να αγκαλιάσει τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες που φέρνει ο κόσμος της φιλοξενίας.

360° MARKETING 

Με τον όρο αυτό, αναφερόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ (Google Adwords, SEO, Social Media, Email Marketing, Mobile Campaigns) πάντα με την καθοδήγηση και συνεργασία των πελατών και με γνώμονα τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε brand ή επιχείρησης.

Παρέχουμε End-to-End ψηφιακές λύσεις με βάση τους στόχους του πελάτη καθώς επίσης και στοχευμένες και προσωποποιημένες καμπάνιες για βέλτιστα αποτελέσματα. 

 • Δημιουργία, διαχείριση & στρατηγική επικοινωνία στα Social Media 
 • Δημιουργία & συντονισμός εκδηλώσεων 
 • Ανάπτυξη του Press Kit & Εταιρικής ταυτότητας
 • Δελτία Τύπου
 • Δημιουργία, συντονισμός & συμμετοχή σε Events
 • Προσκλήσεις Social Media Influencers & Food/Drink Bloggers

Προσφέρουμε καινοτόμους και αποτελεσματικούς τρόπους για την παρουσίαση και προώθηση νέων ή υπαρχόντων προϊόντων.

Bar Catering

Είτε σχεδιάζετε ένα εταιρικό πάρτι, ένα opening event, μια οικεία συγκέντρωση ή μια μεγάλη γιορτή (π.χ. γάμος), ένα είναι σίγουρο: θα σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία.

COCKTAIL MENUS

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να παρουσιάσουμε ένα δημιουργικό μενού κοκτέιλ σύμφωνα με το θέμα του event ή την ιδέα της εταιρείας σας.

cocktail

BARMEN

Έμπειροι, επαγγελματίες, καταρτισμένοι bartenders που εργάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά και θα προσελκύσουν την προσοχή των καλεσμένων σας μετατρέποντας το party σας σε επτάστερου επιπέδου service. Θα σας παρέχονται πλήρως εφοδιασμένοι επαγγελματίες barmen, για την άριστη φροντίδα των καλεσμένων σας με όλα τα σωστά «εργαλεία» της αγοράς, ώστε η εκδήλωσή σας να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

 • Μενού με θεματικά/signature κοκτέιλ
 • Κλασσικά κοκτέιλ
 • Ποτό καλωσορίσματος
 • Παιδικό μενού (παιδικό bar)
 • Κοκτέιλ πάρτι για επαγγελματίες (μπαρ, καφέ-μπαρ, εστιατόριο-μπαρ,ξενοδοχείο- bar)
 • Μάρκετινγκ-προώθηση αλκοολούχων ποτών
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ