ΣΧΕΤΙΚΑ
ΜΕ
ΕΜΑΣ

Με εφόδιο την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο του ποτού, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία που θα παρέχει λύσεις συμβουλευτικών υπηρεσιών και οργάνωσης στον τομέα  της εστίασης και της φιλοξενίας.

Με γνώμονα τα κοινά μας ιδανικά και τις ίδιες γαστρονομικές αξίες, πλαισιωμένοι από μια έμπειρη ομάδα καταξιωμένων και αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου, δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, στο πάθος και την αφοσίωση προς τους πελάτες μας, αναβαθμίζοντας κάθε επίπεδο εξυπηρέτησης.

Η κινητήρια δύναμή μας είναι η ομάδα μας η οποία αποτελείται από τους καλύτερους  που έχει να επιδείξει ο χώρος με πολυετή πείρα και άριστα αποτελέσματα.  Πίσω από κάθε συνεργασία ή εκδήλωση, κοινωνική ή επαγγελματική, υπάρχει μια έμπειρη, δυναμική και δεμένη ομάδα επαγγελματιών που συγχρονίζεται τέλεια και φροντίζει κάθε λεπτομέρεια, από τον σχεδιασμό του μενού και την υλοποίηση και εκτέλεση των διεργασιών, μέχρι το στήσιμο του bar και το σέρβις.

Αντικείμενο μας είναι η οργάνωση των bar, η εκπαίδευση στον τομέα του bartending, η διαχείριση events ανεξαρτήτως μεγέθους και το beverage marketing, προσφέροντας πετυχημένες και πρωτοποριακές ιδέες καθώς και λύσεις  για την προώθηση των προϊόντων.

Πάντα αφοσιωμένοι στην συνεχή εκπαίδευση και διαρκώς ενημερωμένοι στις αναδυόμενες τάσεις, θα οραματιστούμε και θα σχεδιάσουμε την ιδανική πρόταση για την επιχείρησή σας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις λειτουργίας. Είμαστε η κατάλληλη πρόταση σε μεμονωμένες εταιρικές και επιχειρηματικές ανάγκες, με καινοτόμες προσεγγίσεις στη βιομηχανία παρέχοντας συνεχή υποστήριξη.

Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος

Ο Κωνσταντίνος είναι το πρόσωπο που έδωσε πνοή στην ιδέα της BART και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των ατόμων της ομάδας. Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία του, φέρνει την πολυετή κληρονομιά του καθώς το βιογραφικό του απαριθμεί μεγάλες δουλειές σε βραβευμένα μαγαζιά στην Αθήνα και ελληνικά νησιά ενώ είναι κάτοχος masterclass για οινοπνευματώδη και αποστάγματα καθώς και σύμβουλος εκπαίδευσης σε κάβες.

 Η αγάπη του για το χώρο της εστίασης και η δίψα του για γνώση τον οδήγησαν στο Λονδίνο, συλλέγοντας διεθνή ερεθίσματα με επισκέψεις και σεμινάρια σε πληθώρα αποστακτηρίων, έχοντας ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη στον τομέα.

Πέρα από την παρουσία του σε διάσημα bar με managerial, συμβουλευτικούς και οργανωτικούς ρόλους, έχει εργαστεί σε εταιρείες ποτών, σε κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων, πάντα κινούμενος στον άξονα της απόκτησης και ενσωμάτωσης μιας σφαιρικής εικόνας και προσωπικής ανέλιξης και εξέλιξης.

Αλέξανδρος Τσελέπης

Ο Αλέξανδρος εργάζεται στον κλάδο της φιλοξενίας εδώ και 10 χρόνια. Δουλεύοντας ως bartender σε πολυάριθμα μαγαζιά και με εξειδίκευση στις γεύσεις, στα κοκτέιλ και στα ποτά.

Ως bar manager, δημιούργησε επιτυχημένα μαγαζιά και συνταγές, όπως για τα εστιατόρια Feedέλ. Εξειδίκευσή του η δημιουργία της κατάλληλης λίστας ποτών και  cocktails, γευστικά συνδυασμένα με το μενού του φαγητού της εκάστοτε επιχείρησης. Μετακόμισε  στο Λονδίνο συλλέγοντας εμπειρίες μέσα από την εργασία του σε διάφορα bar.  Μαζί με τον Κωνσταντίνο, έχουν εργαστεί με επιτυχία ως σύμβουλοι σε πολλά  μπαρ και εστιατόρια.

Νικόλας  Σίσκος

Ο Νίκος εργάζεται στο χώρο της βιομηχανίας οινοπνευματωδών ποτών και της εστίασης περισσότερα από 20 χρόνια έχοντας στο βιογραφικό του πλούσια εμπειρία ως bar operations manager σε καταξιωμένα μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία της ελληνικής αγοράς, όπως Παλιά Αγορά Φιλοθέης, Passepartout, Ράτκα, Sani Resort και Casa Cocktail Bar Restaurant.

To 2013 ανέλαβε το στήσιμο και τη γενική διεύθυνση της κάβας ΟΑΚ, που πλέον κατέχει ηγετική θέση στη ελληνική αγορά εμπορίας ποτών, ενώ από το 2016 εργάζεται ως Freelancer Private Sommelier με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας.

Παναγιώτης Μπαρμπίτσας

Διακρίνεται για τη πελατοκεντρική του προσέγγιση με στόχο τη δημιουργία εταιρικής αξίας σε όλα τα στάδια του operations management ενώ χαρακτηρίζεται από τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια του σε οτιδήποτε αναλαμβάνει.           

Ο Παναγιώτης θεωρείται από τους πιο εξειδικευμένους σύμβουλους Sommelier με άριστες γνώσεις και σπουδές στον τομέα του κρασιού. Η εξυπηρέτηση και η εκπαίδευση που προσφέρει χαρακτηρίζονται από  υψηλό επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Η ικανότητα σχεδιασμού και οργάνωσης οινικών εκδηλώσεων είναι εξαιρετική. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε φημισμένα εστιατόρια τις Ελλάδας και του εξωτερικού παρέχοντας συγχρόνως food and wine pairing και εκπαίδευση προσωπικού. Χαρακτηρίζεται από ευγένεια και επιδεξιότητα στην προώθηση πωλήσεων.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Ο Μιχάλης θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες Barista. Η αγάπη του για τον καφέ και τα μυστικά του τον ώθησαν στην αναζήτηση της παρασκευής του τέλειου καφέ. Έτσι, μέσα από μία διαρκή αναζήτηση με συνεχής εκπαίδευση, σεμινάρια και προσωπικούς πειραματισμούς, κατάφερε να το πετύχει με αποτέλεσμα να ανακηρυχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής στα βραβεία Good Spirits και Barista World Champion Awards.                    

Είναι πλέον πρεσβευτής πολλών εταιρειών της βιομηχανίας και επίσης κριτής σε Εθνικούς αγώνες Barista αλλά και διακεκριμένος σύμβουλος και εκπαιδευτής.

Συμεών Παπανικολάου

Ο Συμεών μετράει πάνω από μία δεκαετία συνεχής παρουσίας στο χώρο.

Το πάθος του για τη φιλοξενία και την εστίαση αλλά και η έλξη του για τον τομέα των τροφίμων και ποτών, είναι αυτά που ουσιαστικά τον οδήγησαν σε ένα πετυχημένο ταξίδι από τη διοργάνωση εκδηλώσεων και event, έως τη δημιουργία, οργάνωση και ιδιοκτησία bar, εστιατορίων και ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας πλέον αποκτήσει συνεργασίες και γνωριμίες με έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο αυτό, δημιούργησε τη BART με σκοπό να προσφέρει λύσεις στην ολοένα αυξανόμενη και συνεχώς απαιτητική βιομηχανία του F&B.


Η αποστολή μας

είναι να δημιουργήσουμε και να αναδιαμορφώσουμε το καλύτερο επιχειρησιακό μοντέλο για εσάς, να αναβαθμίσουμε την υπηρεσία φαγητού και ποτού σας ώστε να πετύχουμε ένα ελίτ και προσοδοφόρο αποτέλεσμα. Έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε νέες αλλά και ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις (bar, cafe, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.λπ.) που αναζητούσαν μία νέα ώθηση και ανανέωση στις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ